Новини 03.08.2021

«Полтавщина розпочинає п’ятий, масштабний, етап вакцинації проти коронавірусу. Відтепер будь-хто максимально доступно й просто зможе отримати щеплення. Де можна вакцинуватися. У Центрах масової вакцинації, які розташовані у п’яти великих містах області: Полтаві, Кременчуці, Лубнах, Миргороді та Горішніх Плавнях. Центри вакцинації працюють щоденно з 9 до 18 години без вихідних. Якщо ви живете в сільській місцевості, вам буде зручно прийти до пункту вакцинації. Вони діють в амбулаторіях по всій області. Таких пунктів щеплення 93. Як записатися на щеплення. За контактним телефоном реєстратури. Телефони Центрів вакцинації – на зображенні. Адреси й телефони пунктів вакцинації, які діють в амбулаторіях, – за посиланням vaccination.covid19.gov.ua. Додаток «Дія». Припиняється реєстрація через сайт або мобільний додаток «Дія» в чергу на вакцинацію. Кого щеплюватимуть. Усіх охочих віком від 18 років. Пріоритет у черзі надаватимуть, як і раніше, людям літнього віку, людям із супутніми захворюваннями та іншим вразливим групам населення. Які вакцини доступні на Полтавщині. Comirnaty/Pfizer-BioNTech, CoronaVac/Sinovac Biotech, AstraZeneca (Covishield, SKBio) та Moderna. Що з собою взяти. Паспорт, декларацію з сімейним лікарем або ідентифікаційний код»

Полтавщина отримала 60 тисяч доз вакцини Moderna американського виробництва. Вона призначена переважно для організованих колективів, де на щеплення одразу записалися понад 50 людей.
  Зараз на Полтавщині 1200 колективів зареєструвалися на вакцинацію. Мобільні бригади контактують із ними, а вакцину вже почали розподіляти на місця. Ефективність Moderna становить понад 94%. Необхідні дві дози інтервалом у 28 днів, тому через три тижні область має отримати ще 60 тисяч доз для ревакцинації.»

«У Центрі вакцинації в Полтаві багатолюдно, бо відсьогодні щепитися проти коронавірусу може будь-хто. Це максимально доступно, легко та безпечно. Приходь і вакцинуйся вже зараз! Обирай своє здоров’я, родину та свободу від COVID-19. Центр працює без вихідних із 9:00 до 18:00. Обирай найближчі Центри вакцинації за посиланням: vaccination.covid19.gov.ua»

«В Полтаві й з Кременчуці відкриваються додаткові два Центри масової вакцинації населення. У Полтаві – у ПД «Листопад», на вулиці Соборності, 58, у Кременчуці – на проспекті Лесі Українки, 80 (колишнє приміщення 4-ї поліклініки). Працюватимуть Центри щоденно з 9:00 до 18:00. У Полтаві щеплюють вакцинами Pfizer і CoronaVac, а в новому Центрі вакцинації в Кременчуці – Pfizer і Moderna. Із собою необхідно мати паспорт, декларацію з сімейним лікарем або ідентифікаційний код.»

«Відсьогодні запускаємо в Полтаві ще один, третій, центр масової вакцинації: мікрорайон «Алмазний», колишня поліклініка кардіологічного диспансеру, вулиця Івана Мазепи, 21, 095 128 66 62.
 Вакцинація на Полтавщині максимально доступна та зручна. Обирай найближчий центр на ілюстрації, бери паспорт, приходь і роби щеплення. Захисти себе та свою родину від коронавірусу!»

«Вакциною Moderna тепер можна щепитися в центрах вакцинації. У Полтаві – в ТРЦ «Київ», а також у всіх інших центрах у Кременчуці, Миргороді, Лубнах і Горішніх Плавнях. Вакцинуйтеся вже зараз! Оберіть своє здоров’я, родину та свободу від COVID-19. Усе про вакцинацію на Полтавщині читайте тут: bit.ly/3eXow1X».

«Чи варто вакцинуватися? Однозначно! Подібних запитань насамперед не повинно виникати ні в батьків, ні в учителів, ні в медиків, ні в кого іншого, особливо тих, хто працює з дітьми. Їхнє здоров’я – наша відповідальність, тим паче перед початком навчального року. Відтепер, якщо область потрапляє в жовту, помаранчеву або червону зону, будуть працювати лише ті садочки, школи та університети, де вакциновані мінімум 80% персоналу. Дуже правильне рішення Кабміну! Зараз Полтавщина – у зеленій зоні, і я, впевнений, як і ви, хочу, щоб так було й надалі. Але для цього потрібно вакцинуватися. Робіть щеплення, захищайте себе і свою сім’ю від коронавірусу».

«Відкриваємо в Полтаві ще один, четвертий, центр вакцинації. Він працюватиме в Палаці культури залізничників, на площі Слави, 3Б, неподалік від Південного вокзалу, щодня з 9:00 до 16:00»

«Найбільш зручний і простий спосіб вакцинуватися – це отримати щеплення на роботі, як організований колектив»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *